e Twinning

Haz

Projemize katılan farklı ülkelerden öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla 29 Mayıs 2023 tarihinde final toplantısı yapıldı. Öğrenciler projeyi keyifle yürüttüklerini, birçok yeni kelime ve Web2 araçlarını öğrendiklerini belirttiler.

Haz

''Have Fun With English'' adlı projemizin sonunda öğrencilerimiz Linoit uygulaması kullanarak projemize katılmanın onlara kazandırdıkları konusunda değerlendirmeler yaptılar.

Haz

Projemizi yürüten öğrencilerimize İnternet Güvenliği ve internet kullanırken dikkat edilecek konular hakkında bilgiler verilmiş ve ''Learningapp'' uygulamasıyla bilgilerini pekiştirmeleri sağlanmıştır.

Haz

''Have Fun With English'' adlı e-Twinning projemizde öğrencilerimiz birçok farklı ülke öğrencileriyle grup kurmuş ve işbirliği içinde çalışmalar ortaya koymuşlardır.

Haz

Okulumuzun aktif olarak yürüttüğü Have Fun With English adlı eTwinning proje haberi yaygınlaştırma çalışmaları kapsamında www.eğitimhane.com sitesinde yayınlandı.

Haz

İngilizce Öğretmenimiz Öznur KILAVUZ’un yürüttüğü 22 ortaklı aktif e-Twinning projesinin yaygınlaştırılması için öğrencilerimiz tarafından okul panosu hazırlandı. Katkıda bulunan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

İngilizce Öğretmenimiz Öznur KILAVUZ tarafından yürütülen  ‘’Have Fun With English projesi logo tasarımları öğrenciler tarafından Canva web 2 aracı kullanılarak yapılmıştır. Google Forms ile yapılan oylamaya 8 logo katılmış ve %35,6 ile okul birincimiz belirlenmiştir.

Haz

Okulumuz öğretmenlerinden Öznur KILAVUZ tarafından yürütülen  ‘’Have Fun With English’’ projesinin ilk toplantısı Zoom aracılığı ile yapılmıştır. Ekim ayında başlayan ve Mayıs ayında bitmesi planlanan projenin aşamaları, kullanılacak Web 2 araçları ve ortak çalışmalar konusunda ortaklar fikirlerini belirtmiştir. Bu proje boyunca öğrencilerin havaalanı, eczane, kütüphane gibi farklı yerlerde İngilizce konuşma becerilerinin arttırılması  ve bunların drama, şarkılar, çizimler, oyunlar, tartışmalar vb. etkinliklerle zenginleştirilmesi amaçlanmıştır. Proje,  Türkiye, Ürdün, İtalya, Romanya, Bulgaristan,Tunus ve Portekiz ülkelerinden 13 öğretmenin katılımıyla sürdürülecektir.